19 Eki 2013

Galaxy S3 Mini i8190 Custom Romlar



Şu zamana kadar kısa zamanda bir çok (neredeyse çıkan tüm romlar) rom deneme şansım oldu. Çok dediğime bakmayın aslında. S3 mini için fazla bir alternatif yok. Zamanla alternatifler de artacaktır. 

Dmod V6!

En sonda söyleyeceğimi en baştan söyleyeyim. En verimli çalışan rom Dmod V6! Touchwiz arayüzüyle çalışıyor. Android versiyonu 4.1.2. Kurulumu klasik android romlar gibi değil. Next next :) ekranı dediğimiz ekranla kuruyoruz. Burada da tercihlerimizi belirliyoruz. S4 arayüzü mü kullanacağız, Note 2 galerisi mi kullanacağız burda seçiyoruz. En uzun süre bunu kullandım. Pil ömrü çok iyi. Tek çalışmayan (deneyimlediğim kadarıyla) taşınabilir wi-fi. Malesef açıldığı an kapanıyor. 

Dmod V6! İndirme Bağlantısı ve Daha Fazlası: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2165575

MIUI v5

Oldukça güzel bir rom. En önemli özelliği görselliğinin çok yüksek olması. Estetik kaygılar güdüyorsanız tam size göre. Henüz taşınabilir hotspot çalışmıyor. Başka bir sorunu yok.

MIUI v5 İndirme Bağlantısı ve Daha Fazlası: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1835&order=desc&page=2

Cyanogenmod 10.01

Şu anda kullandığım rom. En hızlı rom diyebilirim. Daha önce 6000 olan antutu test sonucu 9000 e çıktı. Henüz yeterince test edemedim. Ama daha önceki sürümde olan sorunları bu sürümde çözmüşler.

Cyanogenmod 10.01 İndirme Bağlantısı ve Daha Fazlası: 

Hiç yorum yok: