5 Tem 2013

Android Uygulamaları - Windows Phone 8 Görselliği (launcher 8)

Windows phone 8' in görselliği gerçekten dikkat çekici. Fakat hala olgunlaşması gereken bir çok yönü var. Bundan dolayı çoğu kullanıcı hala android ve ios sistemleri tercih ediyor. 

Ancak Android cephesinde her şey çok esnek olduğu için bize Windows Phone 8 benzeri bir deneyim yaşatmak için "birileri" kolları sıvamış. Piyasada bir çok Windows Phone 8 benzeri launcher var. Fakat en olgunlaşmışı Launcher 8 gibi duruyor. 


Launcher' ı kurduktan sonra istediğiniz gibi düzenleyebilir, renklendirebilir ve yeniden boyutlandırabilirsiniz. Ben şöyle bir şekle getirdim. 



Çektikçe aşağı doğru gidiyor. Herhangi bir sınır yok :)

İsterseniz pencereleri şeffaf yapabilirsiniz. Arkaplan rengi için istediğiniz rengi seçebilir veya bir duvarkağıdı kullanabilirsiniz. 

Farkettiyseniz uygulamaların da logoları değiştirilebiliyor. Sık kullanılan uygulamalar için bu temaya uygun simgeler yapılmış. Whatsapp, Chrome, Twitter, Tumblr vb. 




Ayrıca masaüstüne sadece uygulama kısayalu değil, widget da koyabilirsiniz. Ben oldukça beğendim. Oldukça esnek geliştirilmiş. Denemekte fayda var. 

Son not: Malesef Türkçe dil desteği bulunmuyor. 




Hiç yorum yok: